Atentie!
Acest site foloseşte cookies! Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Conditii de utilizare

Internship Guvernul Romaniei
Calendar
Astazi7
Ieri3184
Saptamana curenta15239
Luna curenta80941
Total1955134

in momentul acesta sunt 28 vizitatori si nici un membru online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions
 • ANUNŢ IMPORTANT: MODIFICAREA PROGRAMULUI COMPARTIMENTULUI REGISTRATURĂ

  Mai mult...

 • Formulare tip petitii

  Petițiile care se trimit prin e-mail vor fi întocmite conform modelelor indicate aici.

  Mai mult...

 • Informare privind şedinţa Comisiei speciale de retrocedare din data de 28 noiembrie 2016

  Mai mult...

Judecătoria Sectorului 2 a dat câştig de cauză Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor şi a anulat, pe 16 decembrie, o executare silită asupra conturilor A.N.R.P. în cuantum de 23.819.691 lei, iniţiată de Michael Mureşan şi Cristina Mureşan. 

În baza încuviinţării date în noiembrie 2012 tot de Judecătoria Sectorului 2, soţii Mureşan au încasat despăgubiri, pe calea executării silite, în luna aprilie 2013.

Modul în care s-a realizat executarea silită de către Biroul Executorilor Judecătoreşti „Dumitrache şi Dumitrache” face subiectul unui dosar penal instrumentat de D.N.A.

A.N.R.P. va întreprinde toate demersurile pentru recuperarea sumei executate în mod nelegal şi punerea acesteia la dispoziţia persoanelor cu adevărat îndreptăţite la despăgubiri.

Decizia Judecătoriei Sectorului 2 confirmă încă o dată temerile exprimate public de A.N.R.P., care a atras atenţia că abuzul în materia executării silite va conduce la deturnarea unor sume de bani, cuvenite adevăraţilor beneficiari ai legii, către cesionari, care „identifică” modalităţi rapide de soluţionare a dosarelor de despăgubiri.

În acest context, arătăm că şi în luna decembrie, Biroul Executorilor Judecătoreşti „Dumitrache şi Dumitrache” a înfiinţat o poprire de 9 milioane de lei asupra conturilor A.N.R.P., în urma încuviinţării date de Judecătoria Sectorului 3, în baza unui titlu de despăgubire emis de Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor şi care, potrivit Legii nr. 165/2013, se plăteşte în cinci tranşe, începând cu 2014. Şi în acest caz, A.N.R.P. a făcut contestaţie la executare şi e de aşteptat ca instanţa să adopte o decizie similară celei prin care s-a anulat executarea cerută de soţii Mureşan.